Lichttwee

Onze visie op het vak

Bij Licht Twee kijken we in een vertrouwde sfeer naar jouw financiële en persoonlijke achtergrond. We verdiepen ons in je dagelijkse leven, zodat we begrijpen wat jouw wensen en behoeften zijn. Op basis daarvan brengen we de financiën op orde, helpen we bij het aflossen van schulden, leggen we contact met instanties en werken we aan een passend inkomsten- en uitgavenpatroon. We zijn gestructureerd en doelgericht, maar bovenal ervaren en betrokken.

Door duidelijk uit te leggen waarom iets wel of niet kan, helpen we jou bij het maken van keuzes. En zetten we ons samen in voor financiële zelfredzaamheid. Met ons oog voor jou kunnen we de situatie samen overzien. Dat geeft rust.

Betekenis Licht Twee

Samen is een sleutelwoord in de visie van Licht Twee. Samen werken we op een zo goed en prettig mogelijke manier aan een toekomst zonder financiële problemen. Samen gaan we in gesprek over keuzes die hiervoor gemaakt moeten worden. Samen kunnen we zo de situatie overzien. Met het wakend oog als beeldmerk.

De naam is ook ontstaan met de visie op het vak in gedachten. Licht Twee; met z’n tweeën verlichten we de problematiek en zo ook jouw leven.

Cora van Driel

Cora van Driel

Founder | Bewindvoerder

Mirthe Schrooten

Bewindvoerder

Marleen Schoemaker

Bewindvoerder

Kernwaarden Licht Twee

Medewerkers Licht Twee

Cora

Founder & Bewindvoerder

Mirthe

Bewindvoerder

Devin

Juridisch Adviseur

Berthine

Financieel medewerker

Gratis intake

Vraag vrijblijvend een gratis intake aan bij Licht Twee.