Lichttwee

Licht Twee en Poppe Coaching en Mentorschap in Zorg bundelen de krachten!

Met trots kunnen we zeggen dat Licht Twee haar dienstverlening mag uitbreiden met mentorschap. Naast oog voor de financiële situatie van iemand, kunnen we nu ook in een vertrouwde sfeer zorgbeslissingen nemen op het gebied van verzorging, verpleging en behandeling.  

We hebben elkaar gevonden in dezelfde persoonsgerichte aanpak van de dienstverlening. Samen is hier bij zowel Licht Twee als Poppe Coaching en Mentorschap in Zorg het sleutelwoord.
Samen zullen we ons inzetten om te werken aan een toekomst zonder financiële problemen en tegelijkertijd iemand in bescherming nemen bij vergeetachtigheid, geestelijke of lichamelijke problematiek.

Samen verder in zorg en vooruit naar een financieel gezonde toekomst!

Deel dit artikel

Andere interessante artikelen

Het stilzwijgend probleem: niet-gebruik van inkomensondersteunende regelingen

In een tijd waarin economische onzekerheid en financiële uitdagingen een groot thema zijn, zou je denken dat mensen met een laag inkomen, werklozen, arbeidsongeschikten en andere kwetsbare groepen in de samenleving volop gebruikmaken van beschikbare inkomensondersteunende regelingen. Echter, onderzoek toont aan dat er een stilzwijgend probleem bestaat: niet-gebruik van inkomensondersteunende regelingen van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW).

Lees verder >

Gratis intake

Vraag vrijblijvend een gratis intake aan bij Licht Twee.